Veckokurs i Working EquitationWorking Equitation - grenen som både du och din häst trivs med.


 


24-28 juni 2019

Välkommen på fem dagars kurs i Working Equitation där vi tränar Dressyr på förmiddagarna och Teknik och Speed på eftermiddagarna.


Under fem dagar så tränar vi denna i Sverige förhållandevis nya ridgren. En diciplin som sätter samarbetet och partnerskapet mellan häst och ryttare på prov.

Under förmiddagarna tränar vi dressyr och utgår från de kunskapskrav som ställs i de speciella dressyrprogrammen för WE.

På eftermiddagarna tränar vi på vår teknikbana. Våra hästar får vänja sig vid alla hinder som brukar förekomma på en teknikbana, vi går igenom hur man bäst rider dessa samt hur man skall välja vägar för att snabbast rida banan när det blir dags för Speedmomentet.

Varje dag lägger vi in ett teoripass där vi pratar dressyr, horsemanship och hur man skapar ett partnerskap med sin häst.


Vi har en stor gräsbana med många WE hinder och vi byter bana varje dag. Dressyrpassen sker på vår utebana 20*40 eller i ridhus vid behov.

Man rider två och två och ca 1 tim/gång.

Jag håller i samtliga lektioner.

Pris för fem dagars kurs  är 4490:-.


Detta ingår:

Vegetariska luncher

Fika och frukt

Box/hage till din häst (ta med eget foder)

2 lektioner/dag i grupper om två personer i varje samt ett teoripass.

Vi har begränsat med boende på gården och det kostar 200:-/natt.

Max antal deltagare är begränsat till 6.


Anmäl dig på mejl och när du fått besked att plats finns så betalar du in anmälningsavgiften på 1000:-  på bankgiro: 638-9977 märk inbetalningen med Kurs + datum som du vill delta. OBS! Nytt bankgironummer! Slutbetalningen gör du  tre veckor före kursstart.


Varmt välkommen!
Här ligger  en länk till en video på Pedro Torres, en av världens bästa ryttare inom WE. Där kan du se din ultimata målbild!
Naturlig Dressyr


Farhult 8247, 242 96  Hörby, Tfn 070-244 6434, ewa@naturligdressyr.se