Lektioner


Lektioner

Jag ger privatlektioner runtom i hela Sverige. Främst ger jag helgkurser så vi kan ha både teori och praktiska lektioner. Ett upplägg som jag tycker är bra är att starta på fredag kväll med teori för att sedan ha lektioner hela lördagen. Söndag börjar vi med teori och frågor för att sedan fortsätta med lektioner.   Men jag är öppen för förslag!

Mina kunskaper är främst inom dressyr, hästkommunikation och alla former av unghästträning men även inkörning, tömkörning, arbete på långa tyglar och problemlösning.

Jag har en gedigen kunskap inom körning och inkörning efter mina år på Wången och inom tävlingskörning. Jag har lärt mig arbeta hästar på lång tygel samt klassisk dressyr av Philippe Karl och  ECOLE DE LÉGÈRETÉ www.philippe-karl.com

I all undervisning ingår även kommunikation och fördjupning av relationen till sin häst. Relationen är alltid högst prioriterad och ju mer du lär känna dig själv, dina spänningar, svagheter och styrkor desto bättre kommer du förstå din häst.  Hästen speglar dig och hästen vill hjälpa dig. 


Priser 2019:                   

Hemma hos mig:

45 min                        350 kr

60 min                        450 kr

Om du vill dela på en 60 min lektion med någon kostar det 300:-/person. 


Lektioner på annan plats?

Om du vill att jag kommer hem till dig går det också bra, dock måste det vara minst tre lektioner och resekostnad tillkommer.  Bor du längre bort än fyra mil så krävs det minst 6 lektioner på samma plats eller i närheten av varandra.

Priser:

45 min  -  450:-

60 min  -  550:- 

(delad lektion 60 min 350:-/ekipage)


För båda alternativen maila mig för bokning!.


Välkommen att boka!


Naturlig Dressyr

Farhult 8247, 242 96  Hörby, Tfn 070-244 6434, ewa@naturligdressyr.se