Boka lektion

Naturlig Dressyr - Ewa Angantyr

Från partnerskap till piaff

Ann med sin PRE "Uno" under en lektion.

 

För att boka tid är det bäst att skicka ett mejl eller sms så kan jag ta kontakt med dig.

 

Vill du maila så är min mail ewa@naturligdressyr@se

och ett sms skickar du till 070 2446434

 

Välkommen med din bokning!

Lektioner på annan plats?

 

Om du vill att jag kommer hem till dig eller om du vill ha lektioner på annan plats än Önneköp går det också bra, dock måste det vara minst tre lektioner och reskostnad tillkommer.

 

Vill du komma hem till mig utanför Önneköp går det också bra vissa veckodagar.

 

För båda alternativen maila mig för bokning!.

 

Vad några elever sagt om sina lektioner:

 

- Får ni chansen att träna för Ewa så tycker jag att ni ska ta den. Jag uppskattar att hon låter mig ta den tiden jag behöver för att förstå och jag gillar hennes pedagogiska förklaringar. Tycker även det är bra att hon tar Zito för den han är, istället för att bli irriterad när han buffar fortsätter hon bara le mot honom och löser situationen. Ewa trycker inte på kunskaper som varken jag eller Zito är redo för och det gör att jag litar på hennes omdöme. Jag rekommenderar henne varmt!"

Elvira - elvira.webrider.se

 

- Vilken fantastisk vecka jag haft som veckoelev!! Trodde inte det fanns möjlighet att lära sig så mycket på bara fem dagar!! Elin Holgersson

 

- Jag har haft så många tränare som försökt att hjälpa mig med min häst men utan resultat! Nu, efter tre lektioner, ser jag stora framsteg på min häst och hästen är glad och positiv!!!! Tack!

Elisabeth i Svedala

 

- Jag är stolt och glad att ha Ewa som tränare, och detsamma skulle min häst säga. Ewas kunskaper i NH och dressyr har fått oss till en punkt där min häst och jag tillsammans utvecklas mot resultat jag knappt trodde var möjliga, samtidigt som vår relations stärks varje dag. Ann Sellbrink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naturlig Dressyr

Farhult 8247, 242 96 Hörby, Tfn 0415-601 70 eller 070-244 6434, ewa@naturligdressyr.se