Kurser 2018

Kurser 2018

 

 

Nya träningstider!

 

 

Teorikvällar

Just nu har jag två föreläsningsserier med Temat " Hästen i fokus" igång. Varje serie är på sex kvällar med sex olika ämnen.

Läs mer här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

26/5 - Bli trygg med din häst!

Ännu en gång en repetition av vår mycket uppskattade dag med säkerhetsträning som blivit fullbokad vid samtliga kurstillfällen nu i vinter. Denna gång flyttar vi ut till vår Playbana i en intilliggande skogsdunge. Vi ägnar dagen åt att utveckla ditt och din hästs förtroende för varandra. Vi skall lära oss hur vi kan hjälpa hästen att övervinna rädslor och hur du utvecklar ditt ledarskap så att din häst får ett större förtroende för dig. Vi tränar både från marken och uppsuttet.

Vi genomför lektionerna om 90 minuter med 3 deltagare i varje grupp. En grupp kl. 09.00, en grupp kl. 10.30, en kl. 13.00 och en grupp kl. 14.30.

Pris 275 kr per ekipage.

 

 

 

1/5 - Sitsoptimering i VBR (Vertikal Balanserad Ridning)

Jag har bjudit hit Lena Gunnarsson från Equestrian Fysio att dela med sig av sina enorma kunskaper i sitsoptimering. Något som vi alltid kan förbättra och utveckla är ju vår sits.

Lena är leg. sjukgymnast, (examen inom OMT ortopedisk manuell terapi). och har specialiserat sig på just ryttare och driver företaget Equestrian Fysio. Lektionerna är både för dig som vill vara med och rida men även för dig som enbart vill vara med till fots för att lyssna och titta eller för dig som vill ha en funktionsbedömning/undersökning av dig själv som ryttare.

Lektionerna riktar sig till alla ryttare som vill få hjälp att förbättra sin sits, balans och bli mer liksidiga och därmed kunna ge sin häst optimala förutsättningar att jobba korrekt.

Fotfolk välkomna till en kostnad av 100:- (betalas på plats). Kom och lyssna och lär er mera för att kunna inverka bättre. Dagen håller på mellan kl. 10.00 - 17.00.

Möjlighet att köpa fika på plats.

 

Detaljer gör helheten – ger hållbar och glad häst samt ryttare!

 

Läs mer på min Facebook-sida!

 

 

 

12/5 - Dressyrkurs med fokus på grunder.

Alla har väl hört talas om hur viktigt det är med GRUNDEN.

Men vad är det egentligen och hur kan vi veta att vår häst har en bra grund? Vad är det som saknas i just din häst? Eller har du det som behövs för att gå vidare?

Du kanske har en unghäst som behöver lära sig grunder.

Allt detta kommer vi reda ut under denna dag.

Vi börjar med ca 2 timmar teori.

Fortsätter med en hemlagad veg lunch och sedan rider man enskilt 45 minuter vardera.

Ridhus eller ridbana.

Passar alla hästar och nivåer.

Priset är 895:- och då ingår lunch och fika samt liten hage till din häst. Max 6 deltagare.

 

 

 

16-17 juni - Kurshelg i NH för ungdomar upp till 18 år

Under en helg tillsammans tränar vi Natural Horsemanship och lär oss mycket om hur vi kan arbeta upp en positiv relation med vår häst. Vi kommer att arbeta med teknikerna On-Line, Liberty och, om vi hinner, Free-Style. För mer information: maila mig här!

 

 

 

25/6 - Sommarens Barnridläger. Välkommen på ridläger 2018!

Sommarens roligaste läger där du kombinerar härliga uteritter med lärorika lektioner och roliga stunder med likasinnade. Du kommer att få lära dig massor, lära känna nya kompisar och ha roligt!

Läs mer här!

 

 

4 - 5 juli - Clinic med Anna Blake.

En av USA's mest kända profiler inom hästvärlden. Anna håller clinics över hela USA och i Europa i dressyr och kommunikation. Hon är en flitig författare till böcker och artiklar samt driver en blog. Läs mer om henne här!

2 dagars kurs med max åtta deltagare.

Pris 2 950:- inklusive luncher båda dagarna samt fika för- och eftermiddagar. Box-/hagplats för din häst ingår också. Ta med eget foder om du vill ha din häst på box.

 

Fotfolk är välkomna pris 800:- per dag eller 1 500:- för båda dagarna. Fotfolket är välkomna även på teorigenomgångarna.

För frågor eller anmälan klicka här!

 

 

OBS Nytt datum tillagt!

9/7, 16/7, 23/7 - 5 dagars intensivkurs i Naturlig Dressyr.

Med fem dagar i en miljö som gynnar ditt lärande kommer du ta ett stort kliv framåt i din ridning. Lyxen i att bara vara fyra deltagare gör att alla får mycket tid och kan slappna av i sin ridning. Alla får sin tid och det finns plats för frågor och dikussioner. Din lärare är Ewa Angantyr, grundare för Naturlig Dressyr och utbildad bl.a. i USA.

Läs mer här! eller ladda hem en broschyr här!

 

 

//Ewa

 

 

Allmän information om mina kurser.

 

Anmälan:

Du anmäler dig lättast via mail till den kurs du vill delta på. Ange kursnamn och alla dina kontaktuppgifter. Maila här!

 

 

Anmälningsavgift:

Anmälningsavgiften är alltid, om inget annat anges, 25% av kursavgiften. Den skall betalas in samtidigt med anmälan till bankgiro 831-5681.

 

Slutbetalning:

Resterande kursavgift vill vi att du betalar senast 14 dagar före kursstarten till samma bankgiro.

 

 

Naturlig Dressyr

Farhult 8247, 242 96 Hörby, Tfn 070-244 6434, ewa@naturligdressyr.se