Kurser 2018

Naturlig Dressyr - Ewa Angantyr

Från partnerskap till piaff

Kurser 2018

 

 

Nya träningstider!

 

 

Teorikvällar

6/3 - Start för min tredje omgång av föreläsningsserien "Sex temakvällar med hästen i fokus"

Under hösten har jag hållit en föreläsningsserie under sex kvällar.

Nu upprepar jag denna från och med den 6 mars och framåt varannan onsdag kväll 19-21.

Läs mer här!

 

 

 

 

17/3 - Bli trygg med din häst!

Vi repeterar'ytterligare en gång vår dag med säkerhetsträning som blev fullbokad även den 3 februari. Vi ägnar dagen åt att utveckla ditt och din hästs förtroende för varandra. Vi skall lära oss hur vi kan hjälpa hästen att övervinna rädslor och hur du utvecklar ditt ledarskap så att din häst får ett större förtroende för dig. Vi tränar både från marken och uppsuttet.

Vi genomför lektionerna om 90 minuter med 3 deltagare i varje grupp. En grupp kl. 10.00, en grupp kl. 13.00 och en grupp kl. 15.00.

Pris 275 kr per ekipage.

 

 

 

 

 

 

18/3 - Långa tyglar, Endagskurs OBS!!! Endast platser för fotfolk kvar!

Kurs i konsten att arbeta sin häst i Långa tyglar!

1 dags kurs där vi lär oss grunderna i kommunikationen från marken. Till din häst finns en liten hage. Det finns en ponny att låna om du inte har egen häst.

Pris 895:- inklusive en vegetarisk lunch samt kaffe. Fotfolk pris 200 kr.!

Läs mer här!

 

 

28/3 - Bli trygg med din häst!

Vi repeterar'ytterligare en gång vår dag med säkerhetsträning som blev fullbokad även den 3 och 17 februari. Denna gången kommer vi att hålla en eller flera grupper öppna för ungdomar först och främst. Inför sommar- och tävlingssäsongen känns det viktigt att även våra ungdomar blir tryggare med sina hästar. Vi ägnar dagen åt att utveckla ditt och din hästs förtroende för varandra. Vi skall lära oss hur vi kan hjälpa hästen att övervinna rädslor och hur du utvecklar ditt ledarskap så att din häst får ett större förtroende för dig. Vi tränar både från marken och uppsuttet.

Vi genomför lektionerna om 90 minuter med 3 deltagare i varje grupp. En grupp kl. 10.00, en grupp kl. 13.00 och en grupp kl. 15.00.

Pris 275 kr per ekipage.

 

 

 

29/3 - Sitsoptimering i VBR (Vertikal Balanserad Ridning)

Jag har bjudit hit Lena Gunnarsson från Equestrian Fysio att dela med sig av sina enorma kunskaper i sitsoptimering. Något som vi alltid kan förbättra och utveckla är ju vår sits.

Lena är leg. sjukgymnast, (examen inom OMT ortopedisk manuell terapi). och har specialiserat sig på just ryttare och driver företaget Equestrian Fysio. Lektionerna är både för dig som vill vara med och rida men även för dig som enbart vill vara med till fots för att lyssna och titta eller för dig som vill ha en funktionsbedömning/undersökning av dig själv som ryttare.

Lektionerna riktar sig till alla ryttare som vill få hjälp att förbättra sin sits, balans och bli mer liksidiga och därmed kunna ge sin häst optimala förutsättningar att jobba korrekt.

Fotfolk välkomna till en kostnad av 100:- (betalas på plats). Kom och lyssna och lär er mera för att kunna inverka bättre. Dagen håller på mellan kl. 10.00 - 17.00.

Möjlighet att köpa fika på plats.

 

Detaljer gör helheten – ger hållbar och glad häst samt ryttare!

 

Läs mer på min Facebook-sida!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7-8 april - Långa tyglar, weekendkurs

Kurs i konsten att arbeta sin häst i Långa tyglar!

Under 2 dagar får du en intensivkurs där vi först lär oss grunderna i kommunikationen från marken och sedan utveckla dessa grunder till att kunna träna din häst från marken med långa tyglar. Till din häst finns en liten hage eller box. Det finns en ponny att låna om du inte har egen häst.

Pris 1 800:- inklusive två vegetariska luncher, fika samt hage eller box till din häst.

Behöver du boende så kontakta oss för tips!

Läs mer här!

 

 

 

14/4 - Bli trygg med din häst!

Ännu en gång en repetition av vår dag mycket uppskattade dag med säkerhetsträning som blivit fullbokad vid samtliga kurstillfällen nu i vinter. Vi ägnar dagen åt att utveckla ditt och din hästs förtroende för varandra. Vi skall lära oss hur vi kan hjälpa hästen att övervinna rädslor och hur du utvecklar ditt ledarskap så att din häst får ett större förtroende för dig. Vi tränar både från marken och uppsuttet.

Vi genomför lektionerna om 90 minuter med 3 deltagare i varje grupp. En grupp kl. 09.00, en grupp kl. 10.30, en kl. 13.00 och en grupp kl. 14.30.

Pris 275 kr per ekipage.

 

 

 

15/4 - Lektionsdag i Naturlig Dressyr i Köpenhamnsområdet.

Söndagen den 15 april ger jag lektioner i Naturlig Dressyr mellan kl. 10.00-18.00.

Platsen är Kongens Lyngby Dyrehave.

 

 

16-17 juni - Kurshelg i NH för ungdomar upp till 18 år

Under en helg tillsammans tränar vi Natural Horsemanship och lär oss mycket om hur vi kan arbeta upp en positiv relation med vår häst. Vi kommer att arbeta med teknikerna On-Line, Liberty och, om vi hinner, Free-Style. För mer information: maila mig här!

 

 

 

25/6 - Sommarens Barnridläger. Välkommen på ridläger 2018!

Sommarens roligaste läger där du kombinerar härliga uteritter med lärorika lektioner och roliga stunder med likasinnade. Du kommer att få lära dig massor, lära känna nya kompisar och ha roligt!

Läs mer här!

 

 

16/7 och 23/7 - 5 dagars intensivkurs i Naturlig Dressyr.

Med fem dagar i en miljö som gynnar ditt lärande kommer du ta ett stort kliv framåt i din ridning. Lyxen i att bara vara fyra deltagare gör att alla får mycket tid och kan slappna av i sin ridning. Alla får sin tid och det finns plats för frågor och dikussioner. Din lärare är Ewa Angantyr, grundare för Naturlig Dressyr och utbildad bl.a. i USA.

Läs mer här!

 

 

//Ewa

 

 

Allmän information om mina kurser.

 

Anmälan:

Du anmäler dig lättast via mail till den kurs du vill delta på. Ange kursnamn och alla dina kontaktuppgifter. Maila här!

 

 

Anmälningsavgift:

Anmälningsavgiften är alltid, om inget annat anges, 25% av kursavgiften. Den skall betalas in samtidigt med anmälan till bankgiro 831-5681.

 

Slutbetalning:

Resterande kursavgift vill vi att du betalar senast 14 dagar före kursstarten till samma bankgiro.

 

 

Naturlig Dressyr

Farhult 8247, 242 96 Hörby, Tfn 0415-601 70 eller 070-244 6434, ewa@naturligdressyr.se