Kurser 2018

Naturlig Dressyr - Ewa Angantyr

Från partnerskap till piaff

Kurser 2018

 

 

Nya träningstider!

 

 

Teorikvällar

8/2 - Start för min föreläsningsserie "Sex temakvällar med hästen i fokus"

Under hösten har jag hållit en föreläsningsserie under sex kvällar.

Nu upprepar jag denna från och med den 8 februari och framåt varannan onsdag kväll 19-21.

Läs mer här!

 

 

 

 

 

 

17/2 - Bli trygg med din häst!

Vi repeterar'ännu en gång vår dag med säkerhetsträning som blev fullbokad även den 3 februari. Vi ägnar dagen åt att utveckla ditt och din hästs förtroende för varandra. Vi skall lära oss hur vi kan hjälpa hästen att övervinna rädslor och hur du utvecklar ditt ledarskap så att din häst får ett större förtroende för dig. Vi tränar både från marken och uppsuttet.

Vi genomför lektionerna om 90 minuter med 3 deltagare i varje grupp. En grupp kl. 10.00, en grupp kl. 13.00 och en grupp kl. 15.00.

Pris 275 kr per ekipage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teorikvällar - OBS! Nytt startdatum!

20/2 - Ännu en start för min föreläsningsserie "Sex temakvällar med hästen i fokus"

Den omgången av serien som startar den 8 februari blev snabbt fullbokad så jag kör ännu en omgång av denna innehållsrika föreläsningsserie på sex kvällar med start den 20 februari och sedan sex kcvällar varannan tisdag kväll 19-21.

Läs mer här!

 

 

17/3 - Bli trygg med din häst!

Vi repeterar'ytterligare en gång vår dag med säkerhetsträning som blev fullbokad även den 3 februari. Vi ägnar dagen åt att utveckla ditt och din hästs förtroende för varandra. Vi skall lära oss hur vi kan hjälpa hästen att övervinna rädslor och hur du utvecklar ditt ledarskap så att din häst får ett större förtroende för dig. Vi tränar både från marken och uppsuttet.

Vi genomför lektionerna om 90 minuter med 3 deltagare i varje grupp. En grupp kl. 10.00, en grupp kl. 13.00 och en grupp kl. 15.00.

Pris 275 kr per ekipage.

 

 

 

 

 

 

18/3 - Långa tyglar, Endagskurs OBS!!! Endast platser för fotfolk kvar!

Kurs i konsten att arbeta sin häst i Långa tyglar!

1 dags kurs där vi lär oss grunderna i kommunikationen från marken. Till din häst finns en liten hage. Det finns en ponny att låna om du inte har egen häst.

Pris 895:- inklusive en vegetarisk lunch samt kaffe. Fotfolk pris 200 kr.!

Läs mer här!

 

 

28/3 - Bli trygg med din häst!

Vi repeterar'ytterligare en gång vår dag med säkerhetsträning som blev fullbokad även den 3 och 17 februari. Denna gången kommer vi att hålla en eller flera grupper öppna för ungdomar först och främst. Inför sommar- och tävlingssäsongen känns det viktigt att även våra ungdomar blir tryggare med sina hästar. Vi ägnar dagen åt att utveckla ditt och din hästs förtroende för varandra. Vi skall lära oss hur vi kan hjälpa hästen att övervinna rädslor och hur du utvecklar ditt ledarskap så att din häst får ett större förtroende för dig. Vi tränar både från marken och uppsuttet.

Vi genomför lektionerna om 90 minuter med 3 deltagare i varje grupp. En grupp kl. 10.00, en grupp kl. 13.00 och en grupp kl. 15.00.

Pris 275 kr per ekipage.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7-8 april - Långa tyglar, weekendkurs

Kurs i konsten att arbeta sin häst i Långa tyglar!

Under 2 dagar får du en intensivkurs där vi först lär oss grunderna i kommunikationen från marken och sedan utveckla dessa grunder till att kunna träna din häst från marken med långa tyglar. Till din häst finns en liten hage eller box. Det finns en ponny att låna om du inte har egen häst.

Pris 1 800:- inklusive två vegetariska luncher, fika samt hage eller box till din häst.

Behöver du boende så kontakta oss för tips!

Läs mer här!

 

 

 

14/4 - Bli trygg med din häst!

Ännu en gång en repetition av vår dag mycket uppskattade dag med säkerhetsträning som blivit fullbokad vid samtliga kurstillfällen nu i vinter. Vi ägnar dagen åt att utveckla ditt och din hästs förtroende för varandra. Vi skall lära oss hur vi kan hjälpa hästen att övervinna rädslor och hur du utvecklar ditt ledarskap så att din häst får ett större förtroende för dig. Vi tränar både från marken och uppsuttet.

Vi genomför lektionerna om 90 minuter med 3 deltagare i varje grupp. En grupp kl. 09.00, en grupp kl. 10.30, en kl. 13.00 och en grupp kl. 14.30.

Pris 275 kr per ekipage.

 

 

 

25/6 - Sommarens Barnridläger. Välkommen på ridläger 2018!

Sommarens roligaste läger där du kombinerar härliga uteritter med lärorika lektioner och roliga stunder med likasinnade. Du kommer att få lära dig massor, lära känna nya kompisar och ha roligt!

Läs mer här!

 

 

16/7 och 23/7 - 5 dagars intensivkurs i Naturlig Dressyr.

Med fem dagar i en miljö som gynnar ditt lärande kommer du ta ett stort kliv framåt i din ridning. Lyxen i att bara vara fyra deltagare gör att alla får mycket tid och kan slappna av i sin ridning. Alla får sin tid och det finns plats för frågor och dikussioner. Din lärare är Ewa Angantyr, grundare för Naturlig Dressyr och utbildad bl.a. i USA.

Läs mer här!

 

 

//Ewa

 

 

Allmän information om mina kurser.

 

Anmälan:

Du anmäler dig lättast via mail till den kurs du vill delta på. Ange kursnamn och alla dina kontaktuppgifter. Maila här!

 

 

Anmälningsavgift:

Anmälningsavgiften är alltid, om inget annat anges, 25% av kursavgiften. Den skall betalas in samtidigt med anmälan till bankgiro 831-5681.

 

Slutbetalning:

Resterande kursavgift vill vi att du betalar senast 14 dagar före kursstarten till samma bankgiro.

 

 

Naturlig Dressyr

Farhult 8247, 242 96 Hörby, Tfn 0415-601 70 eller 070-244 6434, ewa@naturligdressyr.se