Kurser 2019

Mina kurser och träningar under 2019


Här hittar du alla de träningar och kurser som jag planerar för 2019. Denna lista kommer att fyllas på efterhand så ta för vana att "kolla in" på sidan då och då.


Nu startar mina kvällsträningar i Working Equitation och Tömkörning - Läs mer här!25 maj

Vill du lära dig tömkörning.

Denna dag går jag igenom hur man gör för att hästen ska ha nytta och glädje av denna träningsform.

Läs mer här!
19 maj och 15 juni

Kommuikation och agility med din häst.

Denna dagen ägnar vi åt att utveckla ditt och din hästs förtroende för varandra. Vi skall lära oss hur vi kan hjälpa hästen att övervinna rädslor och hur du utvecklar ditt ledarskap så att din häst får ett större förtroende tillsammans med dig. Den 15 juni är vi ute på vår bana i bokskogen.

Läs mer här!
26 maj

Heldag med träning i Working Equitation.

Vi ställer upp en bana med olika hinder. Grupper med två ekipage i varje. Jag undervisar de olika hindren och passet avslutas med att rida en hel bana.

Läs mer här!
24-28/6 2019.

Även i sommar kör vi en fem-dagars kurs i Working Equitation - den nya och mycket omtyckta diciplinen. Working Equitation främjat´r samarbete och partnerskap mellan häst och ryttare. Vi tränar teknik på vår stora utomhusbana och dressyren på vår utomhus ridbana eller inomhus vid dåligt väder. Varje dag lägger jag också in kortare teoripass.

För mer information, läs här!

 

Välkomna!1-5/7 2019.

Sommarens första intensivkurs i Naturlig Dressyr. Fem dagars intensiv träning i dressyr som vi alternerar med teoripass. Kursen genomförs med ett starkt begränsat antal deltagare - endast fyra deltagare ivid varje kurstillfälle. Läs mer och denna intesivkurs här!

 

Välkomna!

Läs mer om serien här!


15-19/7 2019.

Sommarens andra intensivkurs i Naturlig Dressyr. Fem dagars intensiv träning i dressyr som vi alternerar med teoripass. Kursen genomförs med ett starkt begränsat antal deltagare - endast fyra deltagare ivid varje kurstillfälle. Läs mer och denna intesivkurs här!

 

Välkomna!

Läs mer om serien här!22-26/7 2019.

Sommarens tredje intensivkurs i Naturlig Dressyr. Fem dagars intensiv träning i dressyr som vi alternerar med teoripass. Kursen genomförs med ett starkt begränsat antal deltagare - endast fyra deltagare ivid varje kurstillfälle. Läs mer och denna intesivkurs här!

 

Välkomna!

Läs mer om serien här!5-9/8 2019.

Sommarens fjärde intensivkurs i Naturlig Dressyr. Fem dagars intensiv träning i dressyr som vi alternerar med teoripass. Kursen genomförs med ett starkt begränsat antal deltagare - endast fyra deltagare ivid varje kurstillfälle. Läs mer och denna intesivkurs här!

 

Välkomna!

Läs mer om serien här!Varmt välkomna till mina grupper och träningar!

//Ewa

Allmän information om mina kurser.


Anmälan:

Du anmäler dig lättast via mail till den kurs du vill delta på. Ange kursnamn och alla dina kontaktuppgifter.

Maila här!

Anmälan är bindande så fort anmälningsavgiften är betald.  Om du ångrar dig eller inte kan komma får du inte tillbaka avgiften men kan överlåta platsen till någon annan.Anmälningsavgift:

Anmälningsavgiften är alltid, om inget annat anges, 25% av kursavgiften.

Den skall betalas in samtidigt med anmälan till bankgiro 638-9977 eller Swish 123 320 8378

Märk gärna med namn och vilken kurs det avser.


Slutbetalning:

Resterande kursavgift vill vi att du betalar senast 14 dagar före kursstarten till samma bankgiro eller Swish.Naturlig Dressyr

Farhult 8247, 242 96  Hörby, Tfn 070-244 6434, ewa@naturligdressyr.se